Stickers

Definitie van een sticker: zelfklevend papier of kunststof, dat bedrukt of beschreven wordt en vervolgens op een product wordt bevestigd. Stickers worden meestal gebruikt voor reclame doeleinden (om uit te delen, naamsbekendheid) en uit gemak (adresstickers, keuring, waarschuwing, barcode, etc.), dit komt door de vele mogelijkheden die stickers bieden. Je kunt ze namelijk in iedere vorm, in ieder gewenst formaat en in alle kleuren krijgen. Zo is er altijd een mogelijkheid voor perfecte stickers die passen bij uw bedrijf!

 

Soorten stickers

Er zijn stickers voor binnen en er zijn stickers voor buiten. De stickers voor buiten zijn uiteraard van een andere kwaliteit. Ze zijn bijvoorbeeld vochtbestendig, afneembaar (makkelijk te verwijderen), éénmalig te gebruiken, krasvast, kleurecht, etc. Dit garandeert een lange levensduur! Door verschillende productiemogelijkheden is (bijna) alles mogelijk.

 

Welke stickers passen bij uw bedrijf?

In eerste instantie is het belangrijk om te weten wat het doel is van uw stickers (opvallend, een boodschap uitdragen of nuttig, bijvoorbeeld een kalender erop), ten tweede; waar worden uw stickers voor gebruikt (huisstijlkleuren, formaat, lettertype, etc) en ten derde; van wat voor kwaliteit moeten de stickers zijn, waar of wanneer worden ze gebruikt ? (binnen/buiten, krasvat, etc). Met deze informatie kunnen wij u direct van een passend advies voorzien.

 

Meer weten over onze prijzen en mogelijkheden

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis en gedegen advies of maak een afspraak met een van onze specialisten die u op maat kunnen adviseren over alles op het gebied van stickers.