Weerbestendige stickers

Eén van onze specialisaties; weerbestendige stickers. Stickers die bij weer en wind, regen, hagel, sneeuw en zon er altijd hetzelfde uit blijven zien. Hoe dat kan?

 

Onze kwaliteit weerbestendige stickers

Weerbestendige stickers worden bij ons gedrukt in zeefdruk en dat gebeurt op hoogwaardige kunststoffen. De levensduur van weerbestendige stickers is 4 tot 6 jaar (in praktijk is dat vaak véél langer). Ook is er daarnaast nog een mogelijkheid voor het aanbrengen van een vernis en/of laminaatlaag dit bied bescherming tegen olie en chemicalien en kan de levensduur nog met enkele jaren verlengen. Om de weerbestendige stickers goed te kunnen bewaren voor een langere periode worden ze netjes en handzaam door ons verpakt in speciaal cellofaan.

 

Weerbestendige stickers zijn bijvoorbeeld te gebruiken op:

  • reclameborden
  • machines
  • producten
  • waarschuwingborden
  • auto's
 

Maatwerk

Ook op het gebied van weerbestendige sticker leveren wij uiteraard maatwerk. Kleine formaten of juist hele grote, losse sticker of op een rol, speciale kleurencombinaties of afwijkende vormen? Géén enkel probleem! Wij leveren u; de perfecte weerbestendige stickers op maat.

 

Meer weten over onze prijzen en mogelijkheden

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis en gedegen advies of maak een afspraak met een van onze specialisten die u op maat kunnen adviseren over alles op het gebied van weerbestendige stickers.