Reclame Stickers

Deltec, hét adres voor alles op het gebied van reclame stickers.

 

Waarom reclame stickers via Deltec

Reclame stickers zijn ideaal voor het vergroten van uw naamsbekendheid. En wij zijn specialisten op het gebied van zelfklevend drukwerk waarin wij vele mogelijkheden voor u hebben. Deltec-grafisch is inmiddels een begrip in Nederland. Ook stelt het internet ons instaat een brede klantenkring aan te spreken waardoor wij ook bij onze klanten bekend staan als snel, goed en voordelig. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel dus daar hoeft u zich geen zorgen om te maken.

 

Alles is mogelijk

U vindt bij ons werkelijk alle vormen, maten en gewenste opmaken van reclame stickers. Een reclame sticker kan overal opgeplakt worden en zal jaren lang gratis uw naam onder de aandacht brengen. Ondanks de vele soorten “giveaway” is een mooie sticker nog altijd zeer gewild door de mensen en zullen ze deze vaak op een prominente plaats plakken.

 

Enkele voorbeelden van een extra gebruiksdoel voor uw stickers zijn:

  • Autokentekenplaat sticker met eigen tekst
  • Kalenderstickers
  • Grappige of mooie slogan
  • Identificatie met merknaam
  • Stickervel met extra stickers voor feestdagen of uitdrukkingen
 

Algemeen

Onze producten hebben een lange levensduur omdat zelfklevende zeefdruk stickers krasvast, kleurecht en weerbestendig zijn. Ook zijn ze leverbaar in elk gewenst formaat; ronde hoeken, rechte hoeken maar ook gestanst in model, bijvoorbeeld rond, driehoek of complexe vormen.

 

Meer weten over onze mogelijkheden of prijzen?

Heeft u zelf een goed idee of gewoon een vraag? Laat het ons weten, wij zullen u alles vertellen over de vele mogelijkheden van reclame stickers.