Etiketten labels!

Alle denkbare opties zijn mogelijk op het gebied van etiketten labels middels verschillende productiemogelijkheden.

 

Geschiedenis van etiketten labels

In 1935 werd door een Amerikaan R. Stanton Avery het eerste zelfklevende etiket gemaakt, later ontwikkelde hij ook de eerste etiketten met een kunststofcoating. Etiketten werden oorspronkelijk van hout en papier gemaakt, materialensoorten waar ze nu van worden gemaakt zijn kunststof zoals PP, PE, PS en PET. Etiketten worden om milieuredenen steeds minder gemaakt van PVC.

 

Kwaliteit van onze etiketten labels

De etiketten zijn bij ons verkrijgbaar op rol en vel, het meest voorkomende is rol. De etiketten die bij ons op rol gedrukt worden zijn er in diverse mogelijkheden zoals; flexodruk, foliedruk of digitaal. De hoogwaardige materiaal soorten zijn; o.a. polyethyleen, papier en polyester. Bijna alle materiaal soorten zijn voorzien van een permanente belijming, er zijn daarnaast natuurlijk ook materiaalsoorten voorzien van een non-permanente belijming. De etiketten labels die wij kunnen verzorgen zijn van klein tot groot formaat.

 

Toepassingen

Uiteraard zijn etiketten labels natuurlijk voor vele toepassingen beschikbaar! Ze worden vooral gebruikt voor het overbrengen van gebruiksaanwijzingen, productinformatie, productaanbiedingen, acties en reclames. En gebruikt op; potjes, blikken, flessen, glaswerk, doosjes, etc. Met een duidelijk etiket komt uw boodschap goed over.

 

Meer informatie?

Wij hebben snelle levertijden en u profiteert bij ons altijd van een hoge kwaliteit & scherpe prijzen! Voor meer informatie, advies of gratis monsters kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, dan zorgen wij dat één van onze specialisten u advies geeft op maat.