Reclameborden

Er zijn vele mogelijkheden om d.m.v. reclameborden uw bedrijf of product te promoten!

 

Reclameborden via Deltec

Heel handig om te plaatsen bij een tijdelijk project op locatie, beurs of presentatie. Reclameborden zorgen voor de juiste communicatie en identiteit van uw bedrijf. Op deze manier kunt u uw bedrijf altijd en overal promoten met één of meerdere borden, of het nu gaat om reclameborden voor een sportaccommodatie, bedrijventerrein of een opvallend reclamebord langs de snelweg. Bij Deltec-grafisch is alles mogelijk! Wij ontwerpen, produceren en als het nodig is hangen wij het ook nog voor u op!

 

Kwaliteit

Borden voor buiten of binnen worden meestal vervaardigt van een kunststof van 3 tot 10 mm dik, kunnen in elk gewenste maat geleverd worden en vervolgens bedrukt in zeefdruk of voorzien van een geprinte sticker of plakteksten. De juiste productiemethode wordt bepaald aan de hand van gebruiksdoel, opdruk, aantal en formaat. Ook is het mogelijk reclameborden zelfklevend te maken met een dubbelzijdige tape waardoor de borden eenvoudig kunnen worden opgehangen. Onze reclameborden zijn van een hoogwaardige kwaliteit waardoor de levensduur van het bord en de opdruk zeer lang zijn.

 

Reclameborden worden vaak gebruikt voor:

  • In werkplaatsen; bordjes zijn ideaal om eventuele instructies of waarschuwingen te communiceren
  • Bij sportverenigingen worden reclameborden meestal gebruikt voor sponsoren en adverteerders in het clubhuis of langs het veld.
  • Duidelijk zichtbaar maken van je bedrijf op bedrijven- of industrieterrein.
  • Reclame uitingen langs bijv. de snelweg.
 

Nieuwsgierig geworden?

Neem gerust contact op met uw vragen over reclameborden, wij helpen u graag verder met uw idee en onze mogelijkheden.