Doming stickers - 3d stickers

Het adres als het gaat om deze moderne en duurzame techniek op het gebied van zelfklevend drukwerk waarin eindeloze mogelijkheden zijn.

 

Waarom Doming stickers - 3d stickers?

Iets wat de laatste jaren sterk in opkomst is zijn de zogenaamde doming stickers (ook wel 3d stickers genoemd). Dit zijn gewone stickers die zijn voorzien van een extra harslaag waardoor ze een drie dimensionale uitstraling krijgen. Deze stickers worden eerst bedrukt en daarna wordt er een speciale harslaag op gegoten. Door deze laag krijgt het zelfklevende drukwerk een zeer exclusieve uitstraling en dit zorgt ook voor dat de sticker meer opvalt!

 

Kwaliteit

Doming stickers - 3d stickers worden altijd voorzien van ronde hoeken om de harslaag op het oppervlak te houden. De stickers worden vaak geleverd op vellen. De gebruiksdoelen zijn ook hier weer oneindig, omdat ze weerbestendig zijn en zeer goed plakken. Dit zelfklevend drukwerk zie je op o.a.; telefoons, computers, auto’s, koffie- en snoepautomaten, enz. Het fraaie uiterlijk van de stickers zorgt ervoor dat het niet meer op een gewone sticker lijkt maar op een mooie naamplaat met een luxe en professionele uitstraling.

 

De eigenschappen

Bij ons zijn de doming stickers – 3d stickers tegen veel omstandigheden bestand zoals: licht en UV-stralen, (zee)water, agressieve poetsmiddelen en zuren. De ideale sticker voor vele omstandigheden! Alle stickers die wij leveren produceren we zelf op vele verschillende zelfklevende vinylsoorten, vormen en formaten zoals: ronde hoeken, rechte hoeken, gestanst in een model, bijvoorbeeld een driehoek, rond of in andere complexe vormen! Wij zijn in staat om op vele dragers te drukken zoals glans chroom, mat chroom, glans wit, mat wit, goud polyester, aluminium en transparant.

 

Meer informatie over onze prijzen en mogelijkheden

Wij zijn hét adres in Nederland voor; zowel lage en hoge oplages op klein en groot formaat. Voor meer informatie over onze producten kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Het is ook mogelijk een aantal monstervoor-beelden te krijgen, ook daarvoor kunt u contact met ons opnemen.